Två små dikter

Kaffe, kaffe, kaffe

 

Från små korn

Till fuktigt varmt

 

Sveper jag koppens innehåll

genom min hals

 

Så varmt och skönt

En sådan smaklig odör

 

Kaffe, kaffe, kaffe

 

Du gör mig pigg och smart

Tur att jag har dig

Min karl



Hit och dit

 

Mina händer och jag

blir lyckliga

När jag rör vid din blanka yta

 

Som är så oskyldig och fager

blir jag alldeles glader

 

Så mjuk och len

Tar jag tag i min pensel och sveper alla känslors färger

 

Hit och dit

 

Gult, rött, grönt och blått

Blir du något jag aldrig kunnat förutspått


Plugg Plugg Plugg

Sitter i köket och är duktig, jag pluggar. Men får lite ångest när jag ser att det är soljus ute, man vill ju inte sitta inne då. plugg plugg plugg, det tar dock aldrig slut. Kul att jag jobbar med det jag tycker är roligt i allafall. Jag ska analysera en reklam bild som jag har valt ur ur en tidning (söndag). Får se hur det går.

Sedan har jag en annan bild som jag skulle ha analyserat innan denna. huuhh

Och jag är mycket efter i Engelskan också, men jag tror inte att jag är ensam om det. Är även lite efter i svenskan också, men jag kommer allt ifatt.

Kaffe gör susen vid dessa tillfällen.

Imorgon ska jag bege mig till träningen, känns som om jag inte har varit där på år, månader, veckor... Men det är bara några dagar. Ush. får lite ångest, men är man sjuk så är man.

Här är en bild ifrån en tävling, kom dock tvåa, men ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL ATT TÄVLA!


Tackheeeej . okej jo nu känner jag att jag börjar skriva meningslösa saker igen, får skärpa mig.

Ett slump-inlägg

Nu har jag varit sjuk igen, men börjar långsamt bli frisk igen. Jag börjar vänja mig med att vara sjuk nu, men det är oerhört tröttsamt. Hinner aldrig komma igång med träningen förrän jag blir sjuk. Jag missade ett träningsläger som var i Göteborg i helgen tack vare att jag var sjuk, jag hade funderat på att vara med på Viking Cup ( en väldigt stor tävling som är känd över hela europa ). Men det blev inte av heller för på grund av att jag har varit sjuk så mycket. FASIKEN VAD TRÖTTSAMT!

JAG HAR ÄNTLIGEN BESTÄLLT WAY OUT WEST BILJETTEN! ÄR GALET GLAD! + ATT JA HAR IRON MAIDEN BILJETT OCKSÅ!

På Torsdag ska jag göra en hälsokontroll, får se om dem hitar nåt.

Imorse var det vädret helt underbart, jag brydde mig inte ens om att det hade snöat för fullt igår. Min pojkvän ska även lära mig skejta, men får se hur det kommer gå med det, kommer säkert dö.

Jag är satans så sugen på choklad! helsike asså... M-Å-S-T-E  S-T-Å  E-M-O-T

Hajdåå

Vad tänkte dem på?

Jag är som väldigt många andra i världen fruktanstvärt berörd av vad som pågått nere i Japan de senaste veckorna. Håller mig jämt uppdaterad på aftonbladet och kan inte sluta kolla på de klippen där Tsunamin, jordskalven osv har orsakat en stor förödelse.

Det känns som att jag långsamt börjar rent ut sagt börjar SKITA I andras tolkningar om 2012 och skaffar min egna hypotes i stället. Jag har tidigare skrivit att jag tror att jorden långsamt håller på att gå under och jag håller fortfarande fast vid det. De som inte tror det, får väl tro det. Men man blir ju misstänksam när detta nere i Japan inträffade. Liksom vad kommer härnest?
En meteor? Aliens? Jorden splittars itur? Solen sprängs? Istid? Hela världen täcks av vatten? Krigar ihjäl varann?

Vad kommer inträffa?! jag vill veta men samtidigt inte.

Detta kommer verkligen inte bara påverka Japan. Hela världen kommer bli på något sett påverkade av detta. Jorden har börjat snurra snabbare, inte drastiskt, men snabbare. 

Är detta en varning?
Jag börjar bli rädd.

Som sagt jag har kollat en del på aftonbladet och så klart hittade jag Världens Fail. Vad tänkte dem på?


Tack för mig!
Ha alla en tyst minut för alla som omgått nere i Japan.

Litet tag sedan...

Jo nu var det ett väldans tag sedan jag skrev här, mina fingrar har liksom inte orkat och min hjärna har inte varit särskilt aktiv. Världens sämsta bortförklaring, jag vet.

Det har hänt en del saker sedan jag senast skrev, jag har fyllt år och då fick jag en jättefin mugg ifrån indiska, massa pengar, Eclipse filmen och lite annat. Det var kul. Jag fick även en Iron Maiden biljett av min älskling Sebastian, blev alldeles extas när jag fick den. Jättesnällt!

nu har jag matte, ush

För ett tag sedan var jag och Sebastian nere i Göteborg, det var mysigt och trevligt, lite väl kallt bara. Köpte en A Clockwork Orange tröja på Rockhouse. Blev vääldigt nöjd med den! Sedan så köpte jag även en present till Sebastian som fyller på fredag.

På vägen hem så mötte vi de pratgalna Filip och Fredrik, det var lite komiskt för jag gick och letade efter sebastian för jag visste inte vart han hade tagit vägen. SÅ står han med ryggen vänt mot ett par som står och tar kort med Filip och Fredrik. Min haka föll till marken, FILIP OCH FREDRIK! HUR KUNDE HAN MISSA DEM!???

Jag tog chansen och tog ett foto med tokstollarna...



RSS 2.0