Musik och Smil

Förstår mig inte på hur vissa folk kan lyssna på musik och plugga samtidigt. För mig går det inte, jag fatsnar i musikens värld och kommer inte därifrån förrän någon rycker lurarna ur mina öron. Jag har försökt att plugga och verkligen LYSSNA på musik samtidigt, får huvudverk och allt skiter sig bara.

De enda gångerna jag verkligen kan lyssna på musik är om jag lägger mig i min säng med fruktansvärd hög volym eller går en lång promenad. 

Skulle också vilja ha en sådan begåvning.

Nu dricker jag inte kaffe, nu dricker jag Smil. Ganska gott men mina ögon blir sådär rinniga när man har fått i sig för mycket socker om ni förstår. Ska nog dricka lite kaffe sen.

Idag är det även den sista träningen innan graderingen, sjukt nervös. Allt har gått så fort. Från vitt bälte till mitt kommande röda (förhoppningsvis). Känns som att tiden går allt fortare och fortare för var dag som går.

En liten dikt, hihi

Något så vackert
något så öronbedövande
strömmar genom mina öronkanaler
huvudet svänger, glömmer alla beskymmer
nu är det musiken och jag
bara du och jag
älskade du
försvinn aldrig från mig
för då finns det ingen mig

Den bästa drogen i världen är musik, igår var jag fruktansvärt hög.
helt fantastiskt.

Ett slump-inlägg

Dricker citron te i mitt ostädade rum och taggar inför morgondagen, THAIBOXNING. Får se om jag överlever träningen. Det är ju väldigt annorlunda jämfört med taekwon-do:n.



Idag var det Nationella Matteprov, första delen kändes bra men den andre delen om medelvärde gick åt helsike, kom inte ihåg någonting. Plus att jag kom ca tio minuter försent.

Har också äntligen kommit igång med uppgifter som jag är efter i med i skolan. Häärligt!

JUST DET.
Klippte mig igår, toppade mest men klippte snelugg och fick det äntligen som jag velat ha det. Har en förbaskad virvel bara som gör allt krångligt.

Känner att detta blir ett väldigt slumpmässigt inlägg..

Nästa helg ska jag även graderas, till rött bälte. Hoppas jag klarar det!

Rekomenderar goa låtar:
  • Skankin Pickle - Racist World
  • Third Eye Blind - Jumper
  • Sleeper - Atomic
  • Yarbrough and Peoples - Dont You Stop The Music
  • The Clash - Guns Of Brixton
  • Queen - All Dead, All Dead
  • Pulp - Mile End
Jag lovar ni kommer inte bli besvikna!

Helt Underbart Gott


Ko-Utsläpp och Barnapassande.

har varit på ko-utsläpp, var helt magiskt.
ryckte hit och dit
sket och åt
sprang och grymta
ljuvren slängdes hit och dit
och jag skrek av lycka.

barnapassandet överlevde jag också, fick dock väldigt mycket betalt för det. Jo jag är självklart glad över det men SHIT asså. Det var inte lite för en kväll, 400 kr.

Vi åt en massa godis, MMMMMMM.

Det var kuligt att passa de små kultingarna, vi lekte ett två tre rött ljus, resturang(vet inte riktigt vad den gick ut på), målade, lekte kurragömma och lite till. Vi såg självklart på Meldofifestivalen också. Dagen efter åkte vi och kollade på Ko-Utsläppet. (Alltså idag)

Hejsvejs


hih

Ska passa tre små jävulsungar idag, haha.

Animationen är nästan klar, kolla gärna!

http://www.youtube.com/watch?v=uKfDeNCclyY&feature=channel_video_title

- Foto -


The Firm

Denna filmen handlar om en kille som verkligen hamnat i fel umgängescirkel. Allt började med att en gängledare av en huliganliga råkade knuffa till killens kompis och sade något olämpligt till kompisen. Sedan ville kompisen hämnas på gängledararn som då heter Bex. Ingen person man vill vara fiende med, verkligen inte. Killen sade förlåt till Bex och de blev sedan vänner, på sätt och vis. Riktigt bra film som utspelar sig på 80-talet i England.

Jag är värdelös på att beskriva filmer skriftligt, speciellt kl 00:51 på natten. Är bättre på det muntligt. Haha.
Iallafall, NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA!
"You know what they say, behind every man there´s a fucking cunt"

jo, citatet är könsdiskriminerande, men smått kuligt tycker jag.

Är Den inte Underbar?

Såg världens vackraste cykel när jag var på väg hemifrån skolan igår. Kunde inte sluta stirra på den. Så glansig och alldeles knallröd och lite gammeldags. Självklart var jag tvungen att ta ett kort på den.


 

Är den inte underbar?

Hoppas inte någon såg mig för annars hade dem säkert trott på att jag var en Idiot.

Jag kände mig som en riktig idiot.

Men kunde inte låta bli.

Någon som vet hur mycket dessa cyklar må kosta?


Tjöt

Sitter och väntar på att filmlärarn ska skicka in min skit dåliga lilla sketch i datan. Men det kommer väl aldrig inträffa så som han håller på och tjatar. Blir galen.
Tjöt Tjöt Tjöt.

Blev Lite Smått Sugen På Äpple.


Rekommenderar


Stephen King.

‎"Gamlingens läppar glider upp som ett köttsår och blottar några tandstumpar som sticker upp som gravstenar ur käkarna. De är svarta och gröna. Tungan krälar fram mellan dem, glider ut och fuktar de grinande läpparna"
Stephen King ur boken Förbannelse. Helt underbar beskrivning.

- Foto -


Ointressant

Finns inget värre när kaffet är slut, speciellt på morgonen, när man redan har hällt upp vattnet och lite av pulvret.
GAAAHHH

Efter andra världskriget, tog det en väldans lång tid innan man kunde skämta om judarna, inte så konstigt.
Men, efter Osama Bin Laden´s död tog det knappt en dag.


pff

Ursäkta min särskrivning.

Animation På Gång.

Nu äntligen ska vi ha film igen, har längtat så! Men det är synd att våran film-lärare ska tjata bort lektionerna. ALLTID finns det något han vill berätta, alltid. Det är tur att han är trevlig iallafall, hade varit värre om han var otrevlig och tjajade.

Jag ska göra en animation, kommer inte ihåg vad det hette men jag ska göra allt i papper. Ska bli riktigt kul. En utav mina största förebilder är Terry Gilliam så det kommer nog gå bra. Har även en massa material hemma sen jag gjorde en sketch sist. Den var riktigt usel men jag blev jävligt stolt ändå för att ha varit första gången, jag använde en vanlig digitalkamera. Slitsamt och stökigt var det, haha. Tog cirka tre dagar. När min animation kommer jag att lägga ut den på Youtube, så ni kan kolla.

Nu efter skolan ska jag dra hem och plugga, prov i Naturkunskap imorgon. Känns rätt bra faktiskt. Men engelska Nationella provet gick åt helsike för mig, jag gjorde både Topic 1 och Topic 2. Ni fattar vad jag menar. FAIL!
Hade även gympa-prov idag. Kändes så där, jag hade inte pluggat, men vi får se...

Åh, bara så att alla vet. FAN VAD JAG ÄLSKAR QUEEN!
Hans röst är helt oförklarbar, finns inga ord.
Just nu är det Breakthru, All Dead, All Dead och Friends Will be Friends som jag nördar.

Förresten, någon som vet hur man laddar upp Youtube-film på sin blogg? liksom så att hela videon är på bloggen, inte bara länken. Skulle bli väldigt glad om nåågon kunde hjälpa mig

Här är den gamla animationen, den suger jag vet..
http://www.youtube.com/watch?v=XLOuMpnIVOA&feature=channel_video_title

HEJDÅ!

Lite Bilder

Två löv
Sveriges så kallade Venedig - Bäveån
Mossa och röda smala strån

Dagens Stora Fakta


vid 30 års åldern har vi sett under 50 000 mord.. På Tv

Dagens Citat

"Det började redan imorse när katten pinka inne"
Anders som är våran lärare spillde pennbläck över sig, han har en dålig dag.

Ett Litet blåmärke

Lördagen började kl 06.00 på morgonen. Jag skulle tävla, trött som ett as gick jag upp och gjorde mig iordning. Allt var klart och nu var vi påväg till Stenungsund. Jag var nervös, för jag har inte tävlat på väldigt länge men jag såg verkligen fram emot att göra mönster. Självklart fanns det ingen i min grupp och det blev inget mönster för mig, skit!

Barnen var glada och spralliga och det gick riktigt bra för dem, flera guld!

Sparringen skulle jag inte göra förrän klockan var två, trodde jag. När jag var påväg mot toaletten kissignödig som bara den var jag direkt tvungen att vända för att påbörja sparringen. SKIT! hade inte hunnit värma upp eller någonting. Allt kändes skit. Klockan var då runt 11.00 tror jag.

Der gick som väntat, jag skulle bara möta en person i sparringen och jag förlorade självklart... Plus att jag fick ett mysigt blåmärke.


Efteråt åkte jag och mamma till stan, köpte en nattbordslampa och två tröjor. Sedan släppte hon av mig vid Bodele och jag gick/sprang därifrån hem. Gick riktigt bra, även fast jag hade förlorat och kände mig hur kass som helst. Tog en halvtimme för mig, gjorde mig väldigt chockad men glad.

Hejsvejs, ska försöka hålla bloggen uppdaterad!

RSS 2.0