Rullande...

jag är så arg, åh vad arg jag är. Går inte att beskriva hur arg jag är. Det är lika bra att världen går under. Fär snön kommer aldrig försvinna. När man väl har fått en strimma hopp om att "Nu kommer det nog ingen snö mer". Så gör det de ändå.

Arg.

Får sörja mig med lite kaffe och med tjejerna First Aid Kit - Our Own Pretty Ways. Även om dem inte sjunger sorgliga låtar så blir man nästan alltid berörd på det sättet.

Idag vid 5 tiden ska jag för första hålla en barnträning med en tjej som heter Fia. Ska bli intressant, men jag är så dålig på att förklara och styra. Det ser jag dock inte framemot. Men jag tror nog det kommer bli kul, de är ju bara barn.

tjejerna är de typiska fnittriga sakerna, sedan är det en kille som jämt sätter sig uppe i en ribbstol innan träningen börjar, lite smått kul och konstigt. Sedan, nybörjarna. Innan vi ska börja och innan vi avslutar så rullar dem för det mesta på golvet. kul!

Okej, jo jag ser fram emot det. ska bli kul! Så länge de inte börjar äta mig.

Ojusste! Igår skrev jag ut lite bilder som jag tagit, och som jag är hyfsat stolt över. Hehe. Ska nog lägga in dem i ett slags album! Kul Kul...

FOTO - kanske ska skriva något inlägg snart...


Jo. Denna med färg blev ganska så överredigerad.


Åt pipsvängen med..

Sitter och väntar på nästa lektion. Mediekommunikation med Dan. musik kommer ifrån alla håll. Speciellt från det fruktansvärda pianot. Önskar att jag kunde få spränga det, tur att människorna spelar bra för om dom inte hade gjort det vet jag inte vad jag hade gjort...

Arctic Monkeys - Cornerstone... smälter min hjärna lite grann, så jag blir avslappnad. Pieuh!

Åt nyss en choklad, shit asså. Mina ögon blir alldeles rinniga eller utorkade av det.. Skumt.

Och nu till dagens än så länge händelse... När jag dricker kaffe så blir jag oftast galen i magen. Tvåan. Jag gick till toaletten som jag alltid brukar gå till, satte mig, torkade, tvättade händerna och skulle ta papper bredvid handfatet.

SHOWOOOOOHOOCCCHHHHHHHHHHHHHSSSDDGKUITT

Jag fickseriöst nästan en hjärtattack. Jag skrek! Det värsta var att jag visste att det var en sådan där blåshandtorkare där.  Åt Pipsvängen Med Blåshandtorkare!

Det var dagens händelse..

Hejdå..

Lite svartvitt...

Kommentera gärna!

Ett Ganska Så Värdelöst...

Har precis gjort klart ett matte prov(ekvationer), blev klar först i klassen. Men jag är säkerligen sämst. Det är ganska kul att se alla rynkade och frustrerade pannor. Tuggandes på pennan. Vissa dagdrömmer och vissa försöker peta ur skräp från munhålan, och det klassiska, sovande momentet!

Nu är jag helt ärlig, jag har inte fuskat under hela provet! ganska otroligt för mig! Men det kändes som att allt gick åt pipsvängen. Hatar matte!

Det ända jag ser framemot idag är att träffa min älskling som har varit sjuk i några dagar nu, sedan har vi bild sista lektionen, och det oändligt vackra vädret! Synd att man aldrig får tid av att njuta av det bara...
Ska också låna hem en Kamera efter skolan, FOTOTIME!

Jag och min pojkvän gjorde en ganska så värdelös animation under vinterlovet, vi hade inget för oss så vad gör man när man är insnöad och har ingen lust av pulkåkning... Vi har döpt animationen till "Evil Fish".

KOLLA OCH KOMMENTERA!

http://www.youtube.com/watch?v=XLOuMpnIVOA

BAYE BAYE

FOTO - Alla är smått fotoshopade


Tveksam

Jag är tveksam, jag tycker om kläder men jag vill inte skriva om endast kläder. Jag shoppar inte liksom inte fem gånger i veckan och jag tycker det är fult när man skriver "Dagens Utstyrsel". Jag döper om det och skriver "Dagens Klädesplagg" istället. Känns mycket bättre...

Folk verkar tycka kläder är mycket mer intressantare än tråkiga tankar och åsikter.

Om jag nu skulle göra det så är det kanske någon gång då och då. Jag målar också, kanske något jag lägger upp då och då också.

Mmm, kaffe. Hur skulle man klara sig utan kaffe? Går verkligen inte.

Nej, sista kaffekoppen nu!

Här är en bild, kallar den Spermbaby... inget speciellt.


Hejdå VargKlo

Filosofi-Per

Folk står och röker utanför fönstret.. i skolan. Varför? Hur kan något som långsamt tar livet av en göra en populär? Då kan man lika gärna kasta sig i en förorenad sjö. Men blir man populär av det? Ne just det.

Jag känner för att klaga på allt nu, men nej jag är ingen BitterFi**a.

Det är alltid någonting nuförtiden, antingen är det en inlämningsuppgift, prov, tal, uppgifter MER prov osv...

På fredag ska vi ha matte prov, kan lika gärna halshugga mig. Tur att jag har den bästa läraren som någonsin har existerat, Per. Han är så jädra skön. Seriöst på hjälpmatte lektionerna sitter vi för det mesta och pratar om filosofiska ämnen, inte så konstigt eftersom han lär ut filosofi...
På de senaste lektionerna har vi snackat om Meningen med livet, Aliens - finns dom/Finns dom inte? Hur Sverige kunde vara så "Oskyldigt" under andra världskriget (massvis med teorier inom det området), Hur världen kommer se ut i framtiden och en väldans massa saker...
Riktigt kul!

Utan honom hade jag inte fått G på de senaste två proven vi har haft. Men nu är det sådana där krångliga tal, ekvationer eller nåt.

Ända sedan jag började i skolan har jag alltid haft problem med matte, alltid varit efter, men så började jag i En Alldeles Ny Klass.. BANG ..Jag var inte klassens miffo längre!
(no offense)

Egentligen borde jag plugga på omprovs-engelskan som är imorgon... Fast ne.. Fast kanske.. Fast jo

Hey Sveys

RSS 2.0