FLOGGING MOLLY.


Diskussionen om ni orkar, väldigt osammanhängande.

 

Han klagade över att andra klagade över att han lade ut racistiska bilder och texter.

 

Jag: Är det så konstigt? Efter vad hitler har gjort mot mänskligheten och du bara Rasist hit och rasist dit.

 

Någon random: du är ju så jävla korkad, så jävla naiv så de finns inte

 

Han: rasism är en sak nazism en annan, har du inte gått i skolan? nej juste där lär ni er bara att allt oppositionellt e dåligt?

 

 

Jag: Är jag korkad? Det är då inte jag som tillägnar min fritid åt att lägga ut Racisitska bilder och länkar när du vet att folk kommer ta åt sig ÄVEN om du skriver att "Denna Bdb kan ha rasistiska bilder och kommentarer."

 

Jag: Det är då fan inte långt ifrån. Fortfarande kränkningar mot individer.

 

 

Han: se det som en varning på vad som ska komma? är så här hela tiden. du vet inte ett dugg om mig så uttala inte dig ;)

 

 

Jag: Jag skiter fullständigt i om jag inte känner dig. Detta är ett fritt land så jag har rätt att uttala mig, det skulle du tänkt på innan du skaffade Bdb.

 

 

Han: de är ju då samma för mig? jag har också rätt och uttala mig?

 

 

Jag: Jo visst, har inte sagt att du inte får men du borde tänka om lite. Läsa lite om andra och första världskriget. Det är en knapp skillnad mellan Rasism och Nazism. Rasism är nästan värre.

 

Han: har mvg i historia , vet för mycket om andra världs kriget var nästan jag som lärde läraren historia så nej ;)

 

 

Jag: Så varför är du Racist om jag får fråga? Om du nu vet så mycket om vad Hitler gjorde mot judarna, homosexuella, funktionshindrade osv. Varför? har du ingen skam i kroppen?

 

 

Han: skam? har du ingen skam? föredrar o skrika sieg heil! än att leva i en fantasi värld, Nazism är 100 gånger bättre än kommunism

 

 

Jag: Hur kunde då få Racism till fantasivärld?

 

(Fattar inte riktigt här)

 

Han: fantasi värld de som du värkar leva i

 

 

Jag: Varför kunde du inte svara på min fråga? Varför du väljer att lägga energi på att vara Racist? 
Jag lever i en fullkomligt fridfull värld där jag respekterar och godkänner människor oavsett kön/hudfärg/funktionshinder och allt man kan tänka sig.

 

 

Han: http://www.youtube.com/watch?v=RoKl47nK04M&feature=related
är även trött på allt pack som förstör vår vacka kontinent! Samma sak i argentina och syd afrika!

 

 

Jag: Du vet väl att inte ens vi svenskar var svenskar från början? Att indianerna bodde i Amerika före "Den vite Amerikanen". Att vi "Vita" Har förföljt judar i över 5000 år. Att vi "Vita" har haft de så kallade negrerna som slavar. Vi vita borde skämmas och bara låta "De mörka" vara ifred.

 

Jag: Du bor ju förihelvete i Skåne, det mest osvenska länet i hela sverige. Må Skåne förbli danskt då om man nu ska vara petig.

 

 

Han: Nej, vi skall vara stolta, det mesta du ser idag är skapat av oss både positivt och negativt negrar har aldrig tillfört världen något mer än jordnötssmör. dem rika länderna i syd Amerika är de vitas förtjänst!

 

Jag: Eh jo? har du bara lärt dig vad dina föräldrar har sagt till dig eller? Musiken, de har skapat fantastisk musk. Nu menar jag inte hiphop. De var grundaren till rock, Ska, hårdrock, reagge osv.. Har du hört talas om Nelson mandela? Martin Luther king? Vi "vita" har då ställt till med mycket mer problem än vad de "mörka" har gjort.

 

(Hmm??)

 

Han: min far är anti nazist. vadå fantastisk? bongo trummorna i afrika hahaha, dem nelson madela tog bara emot pengar, se hur vita i syd afrika lever idag bara. vi vita ska va stolta vi har visast oss starkast vi har störst rätt till det mesta här orkar inte diskutera ska snart dra ut, vill du diskutera? gå in på www.stormfront.org

 

 

Jag: Du bor verkligen i en liten värld. tack hej.


"The time is always right to do what is right"

Efter en relativt lång diskussion med en racist på Internet har jag kommit fram till att det är ungefär som att snacka med en femåring. Endast hillbillys är racister, de vet inget annat än vad deras föräldrar har sagt till dem och deras samhälle är för litet för att de ska kunna ha sina egna åsikter. Känns det som i alla fall.


Just det, om man har MVG i historia har man rätt att vara racist. Alltså läste dem bara sidnumret eller vad? Att jag orkar blir så trött.

 


"The time is always right to do what is right" // Martin Luther King.



Te och Stephen King - Förgyller kvällen.

Vanilj + jordgubbs te och läsa. Förgyller kvällen. Tycker om att experimentera mellan te smaker. Jag älskar muggen, den är ifrån Indiska.


Blött.


Flogging Molly - Liseberg


Kommer bli episkt.

Så fin.

Köpte denna kjolen och halsbandet för inte så längesedan.
Brukar annars aldrig bära smycken men denna föll jag direkt för.

Kjolen var på rea och jag kunde inte dra mina blickar ifrån den. Så fin.

Kjol - Indiska
Halsband - Glitter




Kaffe.


Finns absolut inget bättre än en kopp kaffe på morgonen, speciellt på altanen och om det regnar lite.

Överraskande.

Det har varit en enormt slapp dag, igår också. Men det gör väl inget nu när man har lov. Idag vaknade jag kl 13:00. Fick lite panik. Sitter till och med fortfarande i pyjamas och snart ska jag bege mig till träningen. Herregud. vad är det som händer?


Tv:n är på också, var längesen jag kollade på tv men självklart finns det inget kul att se på. Just nu så ser jag på något program som heter Dr Oz.


Ni alla vet ju vad bilddagboken är men som nu heter ”Dayviews”. Jag har blivit helt fäst vid sidan igen. Därför har det inte blivit så mycket bloggande.


Min nacke gör ont också, antingen så beror det på att jag har sovit konstigt eller så beror det på att jag har suttit vid datorn för mycket.


Detta var ett slumpmässigt inlägg, behövde bara uppdatera den så att ni inte tror att jag är död.


Förresten, jag tror inte att det är så många som läser min blogg men när jag loggade in idag såg jag något mycket överraskande. En person hade kommenterat, till och med på ett av mina gamla inlägg! Vilket betyder att det är någon som läser min blogg. Helt fantastiskt. Det jag blev mest överraskad över var att det inte var en svensk som kommenterade, DET VAR EN AMERIKAN!


Riktigt fräckt tycker jag.

Hejsvejs!


Lite frustration måste man få ut.

Många tycker att Håkan Hellström har en urusel röst och att han låter en pubertets utvecklande tonåring. Jag tycker att ni människor har mycket fel, det känns som att ni inte riktigt lyssnar på hans låtar, hans otroliga text som förtrollar ens hela värld.


En människa som han behöver ingen soul/kör röst när han har 100 % känsla i det han gör. Samma sak med Thåström, okej de sjunger lite olika men det är fortfarande samma sak där. Han har ingen gudagåva till röst men hans känsla gör så att man inte riktigt vet vad man ska ta vägen.


Allt handlar om känsla, känsla, känsla och åter känsla och lite röst.


I allmänhet så tycker jag inte att man ska jämföra de två eller välja den enes sida som många gör. Inte vet jag varför men jag har frågat många och då har de alltid svarat ”Thåström självklart, Håkan suger.” Eller tvärtom.

 

 


Bara på dessa bilder ser man en otrolig känsla de utstrålar. Det är en sak de har gemensamt.


 

Varför kan man inte tycka om båda?

Ville bara få ut lite frustration.


Intressant.

Under min vistelse i Ljungby.

Denna gubben var något extra. Han är en slags konstnär som alltid sätter sig vid detta Café och fikar. Sedan tar han upp sitt ritblock och börjar måla. Efter ett tag så tröttnar han på att måla och går däriftån, lämnar allt. Men sedan efter några timmar kommer han tillbaka.

Varenda dag gör han detta.
intressant.


Stor sko bild


Måleri



Stephen King, FÖRBANNELSE

‎"Deras ansikten tycktes bestå av groteskt framträdande käkben och buktande ögonbrynsbågar som spände ut det pergamentliknande skinnet; halslinningarna på deras klänningar halkade omkring på de utskjutande nyckelbenen och blottade djupa hålor runt skulderbladen i en motbjudande parodi på utmanande klädsel."

Stephen King beskriver vad huvudpersonen i boken drömmer.
Helt sjukt magiskt.

Bra Köp.


Vintrig Träd-Gren Dikt

Den drypande snön
Snöar och snöar
Det ensamma trädet fryser

Dess fagra grenar skakar och tjuter
"Kan inte täcket komma och täcka oss?"

Trädet tröstar de sorgsna och frysna grenarna och säger.
"Snart mina älsklingar, snart håll ut."

Gren efter gren stelnar och förgörs
Dess inre är för tunt och alldeles för hjälplöst

När vinden vener genom det ensamma trädet
Dör alla grenar

Men gör som löven
Återföds på nytt

Lite Måleri.





Schitsofren?


Ritade denna bilden nyss. Känns som att jag allt mer tappar kreaviteten. Vill jag verkligen inte, Facebook förstör allt. Fick den absolut sötaste kommentaren av min egna mor "Schitsofren-teckning".
Tack, eller ska man ta det som en komplimang? haha.

Men så hittade jag en gammal bild ur ett gammalt skrivblock.


Jag kanske är smått schitso iallafall.

Kryp.

Ett litet kryp.
Kryper långt uppför den stora kullen.
Krypet snubblar och faller.
Faller ner, långt ner.
I ett djupt svart hål.
Svartare än självaste färgen svart.
Hålet är så oändligt att ingen kan höra ditt skri. Inte ens du själv.
Finns inget hopp. Finns inget liv. Finns inget att leva för.
Bara ge upp.
Och fall.
Kryp.


Äntligen.

Nu har jag äntligen skaffat mig en digitalkamera, sitter i köket med en massa papper och skit om mig. Egentligen borde jag läsa handboken om kameran men jag är alldeles för hyper.


Det blev en Nikon COOLPIX S2550. Den funkar utmärkt, i alla fall i sommar.


Jag har även hunnit ta lite bilder, tycker faktiskt att de blev hyfsat bra för att vara en simpel digitalkamera. Den andre bilden blev däremot inte så bra. Jag hade zoomat också... Men jag blev lite smånöjd ändå.

Mina älskade converse.
Trägården.

mm

Måste tillägga att det är otroligt behagligt med F-kort.

Film, Film, Film

Jag har varit på ett otroligt filmhumör det senaste, har dessa perioder fram och tillbaka. Finns inget bättre än att sitta och bara drömma sig bort i filmvärldens värld. Strunta i allt och bara drömma. Men det ger jobbiga komplikationer med skolan, jag kommer efter. Får skärpa mig, fast nu är det ingen idé, fast egentligen är det men jag orkar inte.

 


 

Film, film, film.

 


 

Tänkte berätta, skriva några tankar om de filmer jag har sett. Jo, jag ser om och om igen på filmer. Även hur sorgliga, psykade eller sjuka dem är. Jag tröttnar verkligen aldrig på filmer. Men om det är science fiction eller action orkar jag inte. Det tråkar ut mig.

 


 

Midnight Express.

Denna film tyckte jag började väldigt segt, men det behövdes väl för att förstå varför han hamnade i fängelset. Mycket rörande och sorglig, filmen visar Turkiets grymmaste sidor, i alla fall människorna, speciellt poliserna. Att de kan vara så hjärtlösa, O-empatiska och själviska. För er som inte vet så är filmen baserad på en sann historia Billy Haye fruktansvärda historia. Han köpte hasch av en taxi chafför som han sedan skulle sälja till sina vänner i Amerika, men allt går mycket fel och de stränga lagarna gör så att han blir fast i landet, fängelset under nästan hela sin livstid.

Billy Hayes

 


 

Mer berättar jag inte, känns som om att jag kommer berätta hela filmen för er då. Den är grym och utlämnande. I en intervju sade självaste Billy Hayes att han inte ens kollade på mer än hälften utav filmen, för att det drog upp hemska bilder och minnen hos honom.

 

Borde visas på universitet och gymnasieskolar.


Häxorna i Eastwick

 

Nu var det väldigt längesedan jag såg denna film men den är otroligt bra. Alla filmer som Jack Nicholson är med i är bra, kan inte vara dåliga. Man blir förförd av hans skådespeleri, precis som han förför kvinnorna i filmen, han tar över deras sinnen och lustar. Finns egentligen inte mycket mer jag kan säga om filmen, har redan avslöjat för mycket.

 


 

Skriver lite om Jack istället.

 


 

Hans sjuka och bisarra skådespeleri gör så att det rycker i hela kroppen på mig. Skulle inte kunna tänka mig han i en fullkomlig normal, känslosam film. Nu tänker ni säkert, men ”Anger Mangament” då? Okej det är många känslor i filmen men hans sjuka skådespeleri finns alltid med. Han kommer aldrig kunna spela någon faderlig, eller kärleksfull typ, det finns inte. Bucket List, jo den är djup, känslosam och vacker. Men det är Morgan Freeman som gör filmen djup, känslosam och vacker, Jack får fart på filmen och ännu en gång spelar han sjukt bra, med sitt bisarra skådespeleri. Gökboet, det är enligt min åsikt den bästa filmen han har agerat i. Fullkomligt klockren och psykopatisk. Precis som Jack Nicholsen är. Undrar hur han är som person i vanliga fall, har hört att han avskyr att vara med i media iallafall.



Egentligen tycker jag att han är smått äcklig och obehaglig. Men det är skit samma för i filmerna är han oförutsägbar och helt fantastisk!


Exalterad

Imorgon ska jag förmodligen köpa en kamera, på torp. Min gamla kamera har varit död sedan länge och jag har blivit trött på att låna hem kameror från skolan. Fast egentligen inte, det är systemkameror man får låna och det är inget skit heller. Men nu när konserter och festivaler närmar sig så känns det smidigt att ha en liten simpel Digitalkamera. På konserter får man inte ens ta med sig kameror in och då är det mycket lättare att smuggla in en digitalkamera än en fet osmidig systemkamera.

Jag är super-duper exalterad


Om några år ska jag köpa en ordentlig systemkamera, men det får vänta.


Mina jättesnälla föräldrar lägger ut pengar för mig så länge så får dem tillbaka pengarna sedan efter sommarn då jag har fått min lön ifrån sommarjobbet. Det var även rabatt på kameran också och 5 gånger bättre än min förra. Den förra kostade kanske ca 1000 :- mer, den jag funderar på att köpa kostar ca 650 :-.

Väldigt värt.


Jag ska även bege mig på min kusins student på fredag i Halmstad, ska bli kul. Sedan åker vi till Ljungby i Småland och fortsätter fira. Var länge sedan man träffade alla släktingar.




Grymt Bra Filmer

UNDER YTAN
THE MIGHTY

Blåmärke

Under den senaste tiden har det hänt grejer. Jag har äntligen klarat graderingen och har nu rött bälte. SKIT GLAD.
Det enda besvärliga var väl att jag hade ett stort ömmande blåmärke på låret från Thaiboxningen. Tycker att det är smått kul även fast det gör ont.

Smått och mysigt.


Just nu sitter jag hemma och dricker kaffe, funderar på dra ut på en joggingtur eller att plugga. Kan inte riktigt bestämma mig. Strusade även runt på stan en sväng innan och hittade ett mycket bra Salt-Vatten-Spray för håret.

 


 

 


RSS 2.0